Pereiti į pagrindinį turinį

Parduodamas sėkmingai veikiantis grožio ir sporto paslaugų verslas

Kaina: 30 000
Skelbimas perskaitytas:

Apie

Parduodamas pelningai, daugiau kaip 10 metų, veikiantis grožio ir sporto paslaugų verslas.
Salonas įsikūręs šalia Vilniaus centro - Naujamiesčio mikrorajone, kuris užtirkina nuolatinius klientų srautus. Dirbu individualios veiklos pagrindu, taigi tai ne UAB'as. Paprasta dokumentacija, lengvas perdavimas. Jokių skolų.
Salonas veikia nuomos pagrindu ir sporto salės veikla. Šiai dienai išnuomotos visos keturios darbo vietos, tai pilnai padengia patalpų nuomos ir komunalines išlaidas.
Uždarbis NUO 1500eur iki 3000eur. Akcentuoju NUO nes tai minimaliai, ką galima šiai dienai uždirbti nededant daug pastangų ir investicijų.
Įranga salone: Keturi "Roll Shape" limfodranažiniai aparatai, vienas "Vacu Shaper" vakuminis begimo takelis, "Lipo" lazerio aparatas, "Vita Liberata" purškiamo įdegio aparatas. Taip pat visa kosmetologų kabineto įranga, baldai interjero detalės.
Internetinė parduotuvė - https://www.anticeliulitinis.eu
Facebook paskyra su beveik 3000 sekėjų
Salonas dirba su Treatwell ir Pasiutus Lapė rezervacinėm sistemom.
Dirba su tokiais partneriais kaip: GeraDovana, Dovanų sala, Grupinis, Pasiutus Lapė, Laisvalaikio Dovanos.
Yra higienos pasas.
Plati nuolatinių klientų bazė.
Yra galimybė įrengti 2 vietas visažistėms arba vietą kirpėjai.
Naujasis savininkas/ė bus pilnai apmokintas ir supažindintas su darbo pobudžiu, visais techniniais ir administraciniais dalykais. Pasidalinsim visa patirtimi. Užtikrinsim galimybę tolimesniam bendravimui dėl bet kokių iškylančių klausimų veikloje.
Salonas parduodamas nes išvykstu iš Vilniaus miesto ir fiziškai neturėsiu galimybės administruoti veiklos, tikrai ne dėl finansinių priežasčių.
Detalesnė ir finansine informacija bus suteikiama asmeniškai susitikus. Visos pajamos iš klientų yra registruojamos, taigi nebus problemos įvertinti salono veiklos.
P.S. Pandemija ir karantinas, nepadarė jokios finansinės žalos salono veiklai, klientai po karantino sušvelninimo įpatingai noriai sugrįžo.

Panašūs skelbimai