Pereiti į pagrindinį turinį

Parduodamas vartotojų generuojamo turinio (UGC) skatinimo ir valdymo verslas - platforma

Kaina: 5000
Skelbimas perskaitytas:

Apie

Parduodamas veiklai paruoštas vartotojų generuojamo turinio (UGC) skatinimo ir valdymo verslas.

Įskaičiuota:
Domenas
IG ir FB paskyros
Platforma
Teisiniai pagrindai vykdyti tokią veiklą - ne šabloninės naudojimosi taisyklės ir reikiamų sutikimų logika platformoje.

Parduodame unikalią platformą, kurioje verslai teikia barterinius pasiūlymus soc. tinklų vartotojams/UGC turinio kūrėjams, kad šie pasinaudoję išskirtinėmis nuolaidomis pasidalintų savo patirtimis soc. tinkluose. Platforma profesionaliai kurta nuo nulio, visi techniniai sprendimai unikalūs. Platformos idėja padėti smulkiems vietiniams verslams įgauti žinomumo siauruose ir labiau pasyvių soc. tinklų vartotojų ratuose, nesitaikant į didelius ar įtakingus turinio kūrėjus. Veikia paprastai:

1. Verslai įkelia savo pasiūlymą, pvz. nemokama vakarienė restorane dviems.
2. Susidomėję vartotojai "rezervuoja" kuponą pasinaudoti pasiūlymu.
3. Platformos admin patikrina, ar vartotojų paskyros yra tinkamos dalintis reklaminiu turiniu apie kažkokį konkretų brandą, tuomet rezervaciją patvirtina.
4. Vartotojai atvyksta į prekės/paslaugos teikimo vietą, parodo QR kodą telefone su kuponu, ir gauna pilną ar dalinę nuolaidą prekei ar paslaugai.
5. Pasinaudojus kuponu per 48 val. pasidalina kupono sąlygose nurodytu turiniu, pvz. 15 sekundžių video apie vakarienę restorane. Jei ne, nuskaičiuojami pinigai nuo jų kortelės (ši apsauga verslams ir yra kertinė platformos unikalumo dalis)

Platformos esmė skatinti nuoširdų dalijimąsi apie vietinius verslus, nes toks turinys artimiems vartotojų sekėjams bus daug kartų įtikinamesnis, nei kokio influencerio žodis. Monetizavimas iš verslų pusės - jie moka už platformos teikiamą turinio kūrėjų paieškos valdymo paslaugą. Fokusas į naują, smulkų ir vietinį verslą, nes įprastai rimta reklama ar influencerių paslaugos jiems sunkiai įperkami.

Verslo idėja eksperimentinė, jokios lygiai tokios platformos pasaulyje neradome, yra tik krūva panašių, kurios fokusuojasi į profesionalių UGC kūrėjų paieškas. Tai, žinoma, apsunkina išėjimo į rinką procesą, neturime sėkmės pavyzdžių, bet iš esmės tikime, jog skiriant pakankamai laiko ir investicijų į B2B rinkodarą galima paversti šią platformą rimtu originalios rinkodaros pradedančiajam verslui kanalu. Bandėme Lietuvoje (rankiniu ir automatizuotu būdu cold email ir cold call potencialiems klientams) - nepavyko pritraukti verslų, o eiti į užsienio rinkas stinga laiko ir lėšų. Jei yra norinčių prisijungti prie šio verslo vystymo, o ne jį pirkti, taip pat svarstytume ir dalinį akcijų pardavimą.

Pačią platformą galima pritaikyti ir kitokio pobūdžio verslui, jos infrastruktūros pagrindas yra marketplace tipo modelis, leidžiantis bet kokių tiekėjų pasiūlymais dalintis su bet kokia vartotojų grupe - generuojant QR kodus pasinaudoti tiekėjų pasiūlymais. Tad jei turite marketplace (ne e-comercijos) tipo idėjų naujam verslui - tikių, kad ši platforma būtų puikiai pritaikoma daugeliu aspektų.

Susidomėjusius prašau kreiptis elektroniniu paštu.

Panašūs skelbimai