Pereiti į pagrindinį turinį

Rankinių el. parduotuvė su prekių likučiais

Kaina: 3000
Skelbimas perskaitytas:

Apie

Parduodama moteriškų, vyriškų ir vaikiškų rankinių elektroninė parduotuvė, kurios kūrimui buvo skirta daug dėmesio ir meilės. Veikla pastaruosius metus nebuvo vykdoma aktyviai, todėl pardavimų yra gerokai sumažėję, tačiau skyrus laiko ir dėmesio reklamai pardavimai tikrai vėl suaktyvėtų.
1. Domenas: www.torbe.lt (Wordpress, WooCommerce), el. pašto dėžutė.
2. Facebook paskyra su 1100 sekėjų.
3. El.parduotuvėje – virš 400 atrinktų prekių su nuotraukomis ir aprašymais. Pridėsime visą sukauptą prekių duomenų bazę su kokybiškomis nuotraukomis, video, prekių aprašymais, užfiksuotais prekių likučiais, sąskaitomis.
4. El. parduotuvė pilnai automatizuota, gavus užsakymą kliento duomenys automatiškai apdorojami, atnaujinami likučiai. Pilnai veikianti paieška ir filtrai, kliento paskyra. Išdirbtas parduotuvės dizainas (desktop ir mobile versijos), sutvarkyti automatiniai el. laiškai klientams, nesudėtingas el. parduotuvės redagavimas, reklaminių banerių įkėlimas, dizaino keitimas.
5. Nesudėtinga apskaita, automatinis sąskaitų išrašymas įvykdytiems užsakymams.
6. Domenas išpirktas iki 2025-07-19 (kaina 8,99 EUR/metams), hostingas iki 2025-06-14 (kaina 71,88 EUR/metams).
7. Prekių likutis sandėlyje ~2.500 EUR (savikaina). Prekių likučių sandėlyje pardavimo vertė ~5.000 EUR.
8. Visi reikalingi apmokymai dėl parduotuvės administravimo ir priežiūros, pilnas veiklos perdavimas, pirmuosius mėnesius padėsime kuo galėsime kilus klausimams.
9. Tiekėjų kontaktai ir sąrašai (Lenkija, Vokietija, Olandija), galima labai stipriai praplėsti asortimentą, labai daug tiekėjų prekių iš naujų kolekcijų dar nesukelta į parduotuvę. Prisijungimai prie tiekėjų el. užsakymų platformų.
10. Prekes apžiūrėti galima atvykus gyvai, Jonavoje.

Daugiau informacijos telefonu ar susitikimo metu.

Panašūs skelbimai