Pereiti į pagrindinį turinį

Parduodamas naujas projektas www.piesimaspagalskaicius.lt

Kaina: 1200
Skelbimas perskaitytas:

Apie

Parduodamas ganėtinai naujas projektas www.piesimaspagalskaicius.lt

Tai puiki galimybė pradėti jau paruoštą darbui veiklą.
Apie patį projektą:
Piešimas pagal skaičius tai kūrybinis procesas , kurio metu yra tapoma drobė pagal sunumeruotas sekcijas ir sukoduotų dažų spalvas. Taip sukurdami labai gražų paveikslą net nebūnant dailininku. Puikų rezultatą gali išgauti ir niekada netapęs žmogus. Tai puiki terapija padedanti sumažinti stresą ir pabėgti nuo kasdienių rūpesčių. Nepaisant terapijos, tai puiki galimybė išreikšti save kitaip, pamatyti savo kūrybiškąsias puses bei jas atskleisti. Dažniausiai tapymą pagal skaičius renkasi vid. amžiaus moterys ir pabandžiusios nori dar ir dar išbandant naujus paveikslus.

Kas įeina į kaina:
Ganėtinai naujas projektas www.piesimaspagalskaicius.lt
El. paštas
Facebook paskyra (500 sekėjų)
Instagram paskyra (290 sekėjų)
Gamybos tech. kaip konvertuoti nuotrauką į piešimą pagal skaičius ant drobės
Pagalba bei informacija (papasakosiu viską ką žinau ir kaip ką daryti , padėsiu įsivažiuoti į veiklą. Yra galimybė išplėsti asortimentą medinėmis puzlėmis | mozaikomis bei paveikslais.

Privalumai:
Labai gera kaina už jau paruoštą ir labai potencialią veiklą. Produktas labai išpopuliarėjęs visame pasaulyje ir atėjęs į Lietuvą. Labai geras domeno pavadinimas, labai gerai indeksuoja google, svetainėje sutvarkyta SEO, integruota search consolė, analytics.
Jau yra įvykdyti keliolika pardavimų.

Jeigu turite kokių klausimų rašykite ar skambinkite.

Kaina 1200€

Panašūs skelbimai